Rozumiem Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
(34) 324 55 26
+48 787 653 980

Dietetyk - Katarzyna Turek

mgr inż. Katarzyna Turek – Doktorantka na wydziale Technologi Żywności Uniwersytetu Rolniczego w Krakowie, dietetyk, technolog żywności, pasjonatka zdrowego odżywiania, gastronomii i aktywnego trybu życia. Studiując Żywienie Człowieka na Uniwersytecie Rolniczym oraz Dietetykę na wydziale lekarskim CMUJ w Krakowie nauczyła się co i jak należy jeść żeby cieszyć się zdrowiem, pełnią sił i nienaganną sylwetką oraz czerpać z tego jednocześnie mnóstwo przyjemności.

Jest jednym z niewielu konsultantów programu nadwrażliwości pokarmowych LEAP oraz badań nutrigenetycznych iGenesis.  Cały czas dokształca się uczestnicząc zarówno czynnie jak i biernie w wielu szkoleniach i konferencjach o tematyce medycznej. Pisze publikacje do czasopism naukowych, do literatury popularnonaukowej oraz na blogi internetowe.

Od początku kariery zawodowej spotyka się zarówno z pacjentami indywidualnymi, jak i prowadzi grupowe warsztaty odchudzające oraz gastronomiczne dla dzieci, dorosłych oraz kobiet w ciąży. Oprócz odchudzania i leczenia nadwrażliwości pokarmowych zajmuje się także leczeniem i zapobieganiem poprzez dietę chorobom metabolicznym. Do każdego pacjenta podchodzi bardzo indywidualnie – dla każdego znajdzie odpowiedni sposób aby zgubić niechciane kilogramy czy poprawić jakość życia. Prywatnie lubi aktywne spędzanie czasu na świeżym powietrzu, zwierzęta i dobrą książkę. Uwielbia zarażać innych swoją pasją i uśmiechem.

Wizyty w naszej lokalizacji odbywają się w środy  od godziny 15.00

Rejestracja na miejscu  lub telefoniczna  : 34 324 55 26, 787 65 39 80

Cennik

I wizyta z zaleceniami – 130 zł, pacjenci onkologiczni 1,5 h – 180 zł

kolejne wizyty – 90 zł

Możliwy do uzyskania indywidualny jadłospis – cenę podaje Pani Dietetyk przy konsultacji , ceny od 130 – 260 zł

Przygotowanie pacjenta do pierwszej wizyty

Pacjent na I wizytę wykonuje badania : glukoza, lipidogram, kwas moczowy

Przygotowuje na wizytę : dziennik określający spożyte posiłki z 3-4 dni przed wizytą z określeniem : godzina spożycia posiłku, rodzaj posiłku ( np. kanapka- 2 kromki chleba, plaster sera żółtego, liść sałaty)

Poradnie Specjalistyczne

Poradnie Specjalistyczne

Centrum Endoskopowe

Centrum Endoskopowe

Centrum Profilaktyczne

Centrum Profilaktyczne

Inne Usługi Medyczne

Inne Usługi Medyczne
{"status":"success","count":274}